Srpska partija socijalista integrisala se u SRS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska partija socijalista integrisala se u SRS

BEOGRAD - Srpska partija socijalista je na današnjoj sednici Predsedništva donela jednoglasnu odluku da se stranka integriše u Srpsku radikalnu stranku (SRS).

Kako se navodi u saopštenju te stranke, takva odluka je doneta na predlog predsednika Srpske partije socijalista Siniše Vučinića.

"Žestoko ćemo se suprotstaviti svim onim snagama koje su nekad pripadale SRS-u, kao i drugima koji se budu, na bilo kakav način, suprotstavljali ideologiji srpskog nacionalizma i doktrini Vojislava Šešelja", rekao je Vučinić, a prenela je informativna služba Srpske partije socijalista.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srpska partija socijalista se integrisala u SRS

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Sep.2008

Srpska partija socijalista je na današnjoj sednici Predsedništva donela jednoglasnu odluku da se stranka integriše u Srpsku radikalnu stranku (SRS). Kako se navodi u saopsstenju te stranke, takva odluka je doneta na predlog pr ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.