Izvor: Akter, 28.Avg.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija i Egipat unapređuju saradnju

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadorku Egipta Menhu Mahrus Bahum

Vučić je izrazio nadu izrazio nadu da će uskoro doći do razmene poseta zvaničnika dveju zemalja na najvišem nivou, što bi dalo veliki podsticaj razvoju saradnje.

Premijer Vučić zahvalio je ambasadorki Bahum što je svojim diplomatskim radom doprinela unapređenju odnosa Srbije  Egipta i poželeo joj mnogo uspeha u budućem radu, saopštila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Vlada Srbije.

On je čestitao rukovodstvu i narodu Egipta na tome što, i u vreme dok se suočavaju sa terorističkim pretnjama, ostvaruju velike razvojne projekte, poput proširenja Sueckog kanala, piše u saopštenju.

Ambasadorka Bahum je rekla da će, i po povratku u Kairo, nastaviti da doprinosi unapređenju odnosa Srbije i Egipta i njihove saradnje u svim oblastima.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Vučić i Sobotka u sredu u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2015, 12:38

Premijer Srbije Aleksandar Vučić posetiće sa predsednikom Vlade Republike Češke Bohuslavom Sobotkom Novi Sad, u sredu, 2. septembra, saopštila je danas vladina Kancelarija za saradnju sa medijima...Vučić će, tokom posete Novom Sadu, prisustvovali otvaranju okruglog stola i obratiće se srpskim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.