Izvor: S media, 11.Maj.2013, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smena Drobnjaka sledeće nedelje?

Ministarstvo saobraćaja početkom iduće nedelje podneće zahtev za smenu direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka, saznaje dnevni list "Blic".

Smena Drobnjaka će biti zatražena zbog loših rezultata njegovog rada u Putevima Srbije zbog kojih je Upravni odbor tog javnog preduzeća podneo ostavku, ali i zbog mnogih propusta koje su Putevi Srbije načinili u oblasti bezbednosti saobraćaja.

Kako navodi taj list u izdanju od subote, Vlada Srbije će >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << o tom zahtevu raspravljati na prvoj sledećoj sednici.

List piše i da je do sada smena Drobnjaka tražena nekoliko puta, a da u vreme prethodne vlade tadašnji ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić nije uspeo da za smenu Drobnjaka obezbedi podršku.

(S media/Blic, Foto: Jutjub)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konačno: Ministarstvo traži smenu Drobnjaka

Izvor: Blic, 11.Maj.2013

Ministarstvo saobraćaja početkom sledeće nedelje podneće zahtev za smenu direktora Puteve Srbije Zorana Drobnjaka. Planirano je i da Vlada Srbije o ovom zahtevu raspravlja već na prvoj sledećoj sednici, saznaje “Blic” u tom ministarstvu. Ministarstvo saobraćaja početkom sledeće nedelje podneće...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.