Sledeći sastanak Kima i Muna 12. ili 13. septembra

Izvor: Vostok.rs, 14.Avg.2018, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledeći sastanak Kima i Muna 12. ili 13. septembra

Naredni samit lidera dveju Koreja biće održan 12. i 13. septembra u Pjongjangu, saopštio je savetnik predsednika Južne Koreje za pitanja ujedinjenja, međunarodnih poslova i nacionalne bezbednosti Mun Džae In.

„(Samit) će se održati 12. ili 13. (septembra)“, javila je agencija „Kjodo“.

Delegacije Južne i Severe Koreje razgovarale su 13. avgusta u demilitarizovanoj zoni i dogovorili se da se međukorejski samit održi u septembru. Tada nije bilo reči o datumu sastanaka lidera dveju zemalja.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Lavrov: Konvencija o statusu Kaspijskog mora univerzalna baza za razmatranje svih pitanja

Izvor: Vostok.rs, 15.Avg.2018, 12:19

Rezultati sastanka „kaspijske petorke“ u Kazahstanu, na kojem su potpisani Konvencija o statusu Kaspijskog mora i niz međuvladinih sporazuma, predstavljaju apsolutni rekord u poređenju sa svim prethodnim sastancima te grupe, izjavio je ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov.. . . U...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.