Izvor: B92, 05.Jul.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština o zakonu o stečaju

Beograd -- Poslanici srpskog parlamenta završili su raspravu o Predlogu zakona o stečaju, a rad će nastaviti u utorak.

Poslanici nastavljaju rad razmatranjem Predloga zakona o osnivanju agencije za licenciranje stečajnih upravnika. U popodnevnom delu zasedanja, koje je počelo nešto posle 15.30, poslanici su završili načelni pretres Predloga zakona o stečaju i razmatrali predložene amandmane.

Najveći broj primedbi imali su poslanici Srpske radikalne strankei >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Socijalističke partije Srbije. Poslanici SPS isticali su da će o načinu glasanja odlučiti nakon što vide koji će od njihovih amandmana biti usvojeni, a poslanik te stranke Rajko Baralić kazao je danas za govornicom da će "SPS najverovatnije glasati za zakon o stečaju".

Ministar pravde, Zoran Stojković, je u ime Vlade Srbije predstavio zakon u skupštini, a na završetku današnje rasprave izrazio je nadu da će poslanici usvojiti zakon o stečaju, ističući da je on potreban srpskoj privredi i sudstvu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.