Skupština nastavila rad

Izvor: B92, 16.Okt.2018, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština nastavila rad

Beograd -- Skupština Srbije počela novu sednicu na kojoj bi trebalo da se razmatraju izmene i dopune zakona iz oblasti građevinarstva i saobraćaja.

Poslanici početak koriste da postave pitanja i traže obaveštenja od predstavnika vlasti, što je omogućeno na početku rada svakog utorka i četvrtka.

Posle toga počeće utvrđivanje dnevnog reda, koje će potrajati s obzirom da je za njegovu dopunu predloženo oko 190 tačaka.

Među dopunama je najviše opozicionih predloga, ali tu su i predložene dopune vladajuće većine koja traži ispitivanje navodnih malverzacija predstavnika prethodne vlasti, odnosno predstavnika opozicije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sednica počela pitanjima poslanika

Izvor: Danas, 16.Okt.2018

Skupština Srbije počela je danas drugu sednicu redovnog jesenjeg zasedanja, na kojoj će poslanici raspravljati o predlozima zakona iz oblasti saobraćaja i građevinarstva, među kojima su i izmene i dopune Zakona o planiranju i izgradnji. Članak Sednica počela pitanjima poslanika se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.