Izvor: S media, 05.Mar.2011, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestoro ministara dobija nova zaduženja

Smanjivanje Vlade sa 24 na 17 ministarstava privodi se kraju u velikoj nervozi i konfuziji, tvrde za “Blic” sami ministri. Menjaju se ministri u najznačajnijim resorima kao što su ekonomija, finansije, energetika ili poljoprivreda, ali najviše natezanja ima oko ministarstva za ljudska prava koje niko neće da preuzme.

Ovaj paradoks svedoči o tome da se rekonstrukcija Vlade svodi na personalne promene, bez vizije, opterećene zabrinutošću za političke poene.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Cvetković: Vlada će imati 17 resora (VIDEO)

Premijer Mirko Cvetković otkrio je juče da će Vlada imati 17 ministarstava, da će do ponedeljka saopštiti imena ministara i dostaviti Skupštini predlog izmena Zakona o ministarstvima. U Skupštini kažu za “Blic” da će već u utorak raspravljati o premijerovom rešenju. Premijer je priznao da se još traže adekvatna personalna rešenja za pojedine resore i da najverovatnije ni ono što predloži u ponedeljak neće biti konačno, ali ga “pritiska” zakonski rok od dve nedelje od kako su Mlađan Dinkić i Verica Kalanović podneli ostavke.

- Stoga će to biti samo formalni predlozi - rekao je Cvetković.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Ko će sve u rekonstruisanu Vladu

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2011

Smanjivanje Vlade sa 24 na 17 ministarstava privodi se kraju u velikoj nervozi i konfuziji, tvrde za “Blic” sami ministri. Menjaju se ministri u najznačajnijim resorima kao što su ekonomija, finansije, energetika ili poljoprivreda, ali najviše natezanja ima oko ministarstva za ljudska prava koje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.