„Šestorka“ i Iran odredili vreme i mesto

Izvor: Vostok.rs, 03.Feb.2013, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Šestorka“ i Iran odredili vreme i mesto

03.02.2013. -

Nova runda pregovora Teherana sa „šestorkom“ međunarodnih posrednika za iranski nuklearni program će se održati u Kazahstanu 25. februara, saopštio je šef MSP Irana Ali Akbar Salehi na Minhenskoj konferenciji o bezbednosti.

U toku 2012. godine predstavnici „šestorice“, među kojima su Rusija, SAD, Kina, Francuska, Velika Britanija i Nemačka su održali tri runde pregovora sa Teheranom: u Istambulu, Bagdadu i Moskvi. Ni jedan od susreta nije bio uspešan. Dugo nije bilo nikakvih informacija o vremenu održavanja novih pregovora.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

U Moskvi počele dvodnevne snežne padavine

Izvor: Vostok.rs, 04.Feb.2013, 16:12

04.02.2013. -..U ruskoj prestonici mraz je ustupio mesto snežnim padavinama, koje će, po prognozama meteorologa, trajati do ponedeljka uveče. Ulice i dvorišta postepeno zavejava sneg. Sneg donosi i određene poteškoće u gradskom saobraćaju u prestonici...U Moskvi samo danas može pasti od 5-8...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.