Šešelj: Doći ću na saslušanje, u Hag ne idem

Izvor: Vostok.rs, 09.Mar.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Doći ću na saslušanje, u Hag ne idem

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da će sutra doći na saslušanje u Specijalni sud i ponovio svoj stav da dobrovoljno u Hag neće ići.

„Doći ću pred Specijlani sud, očekujem da će tamo doći i veći broj naših stranaćkih simpatizera. Izneću ono što imam da kažem, kao način svog protivljenja "isporuci",” rekao je Šešelj na konferenciji za novinare u prostorijama SRS.

On je ponovio da u Hag dobrovoljno neće ići i da će, ukoliko odluče da ga izruče, „morati da ga nose”.

„Ono što budem rekao pred sudijom, to ću vam sutra ispričati po izlasku iz suda,” dodao je Šešelj.

Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj najavio dolazak na sud: Objasniću zašto se protivim "isporuci"

Izvor: Vesti-online.com, 09.Mar.2016

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da će sutra doći na saslušanje u Specijalni sud i ponovio svoj stav da dobrovoljno u Hag neće ići...- Doći ću pred Specijlani sud, očekujem da će tamo doći i veći broj naših stranačkih simpatizera. Izneću ono što imam...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.