Izvor: Glas javnosti, 22.Jul.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samardžić na sudu zbog novca za Pokrajinu

- Za šest meseci koliko sam bio koordinator opštine Kosovska Vitina, dok je Samardžić bio ministar, nijednom nisam imao uvida u sredstva koja je Republika izdvajala za tu opštinu, niti sam za to vreme primao platu - rekao je Krčmarević Beti.

Sredstva su usmeravana, tvrdi, na račune opština u kojima su koordinatori bili iz DSS-a, čiji je Samardžić potpredsednik.

- Nisam imao uvida ni ko je sve na platnom spisku opštine, sve troškove rada morao sam da snosim iz svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << džepa, a za to vreme nisam primio nijednu jedinu platu - rekao je Krčmarević i dodao da je tek prošlog meseca poštom dobio dopis da Ministarstvu pošalje broj svog žiro-računa da bi mu uplatili platu, što je odbio, tvrdeći da su to tražili da bi „malo ublažili stanje nakon formiranja nove vlade“, a i sada „više ne traži platu već odštetu“.

Beta nije uspela da stupi u kontakt sa Samardžićem.

O pa bato, polako pocinje da se otvaraju karte.

Mora da se ovaj nakrao dosta para kad moze da sve placa iz svog dzepa. Treba njemu namestiti bubrege jer ocito sa njima ima problema.

Све је ово намештаљка усташке власти у Београду, која на велика врата уводи диктатуру у Србији и прогони сваког мислећег Србина.

Самарџић је био одличан министар, а Борис Тадић, и његови тајкуни, НИСУ ДО КОЛЕНА САМАРЏИЋУ. Борис Тадић се служи прљавим методама, по угледу на своје газде, и ова игра са претходним министром је један показатељ тога.

Тадић мисли да је и право његово зато што је поставио своје судије.

Тадић буквално поробљава Србију!

Pa kao i sve "patriote" .... nakrao se Samardjic... ali ....dodje maca u Zabelu. Zasto su sve "patriote" lopovi ?

Ocekujem odgovor .... ali bez psovanja.... ako moze.

A zasto vi mislite da je "postavljen" NE(SRBIN) Tadic na mesto predsednika Srbije??Ima podrsku sa Zapada da radi sta hoce , cak i ono sto je strogo zabranjeno u svim drzavama sveta.Tacno je da Tadic uvodi diktaturu ali on je bolestan covek ali i mrznja prema Srbima je ogromna , otac mu je bio veliki srbomrzac.Tek ce Srbija da oseti tu Tadicevu mrznju.

Lija, lija, pa dolija... Prvo za svoj dzep pa sta preostane.Nasa posla, vec vidjeno.

Ma nije moguce da vas ministár opljackao svasta, ma on je uzeo ono sto je njegovo ko bese vi srbi sa Kosova pa vi ne postojite na njegovoj listi.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.