SRS će predložiti dva poslovnika o radu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS će predložiti dva poslovnika o radu

Srpska radikalna stranka podneće u narednom periodu dva predloga poslovnika o radu parlamenta koji će, kako je danas rekao zamenik šefa poslaničke grupe SRS Nemanja Šarović, omogućiti vladajućoj većini da ono što radi upodobi propisima.

Na konferenciji za novinare u parlamentu, posle sednice Administrativnog odbora na kojoj je novčano kažnjeno sedmoro poslanika zbog opomena izrečenih na sednici, Šarović je negodovao što mu je zbog opomene koju mu je izrekla predsednica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << parlamenta Maja Gojković "oteto" 40 odsto od plate.

Dodaje da mu je opomena izrečena samo zato jer se za reč javio po Poslovniku.

Navodeći da se Poslovnik o radu selektivno primenjuje, Šarović kaže da vladajuća većina može da donese restriktivniji poslovnik ako im važeći nije restriktivan, kao i da ukine pravo da se ukaže na povredu Poslovnika.

Administrativni odbor novčano je danas kaznio sedam poslanika među kojima i Aleksandra Martinovića i Veroljuba Arsića iz vladajuće SNS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SRS traži dva nova poslovnika o radu zbog kazni

Izvor: Blic, 21.Dec.2016

Srpska radikalna stranka podneće u narednom periodu dva predloga poslovnika o radu parlamenta koji će, kako je danas rekao zamenik šefa poslaničke grupe SRS Nemanja Šarović, omogućiti vladajućoj većini da ono što radi upodobi propisima...Na konferenciji za novinare u parlamentu, posle sednice...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.