SRS: Uhapšeni Dušan Stupar finansijer naprednjaka

Izvor: Kurir, 23.Apr.2012, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Uhapšeni Dušan Stupar finansijer naprednjaka

Stupar je Nikoliću i Vučiću ustupio besplatno svoju ekskluzivnu poslovnu zgradu na Novom Beogradu, saopštio Aleksandar Martinović

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka saopštila je da je danas uhapšeni Dušan Stupar finansijer Srpske napredne stranke!

- SRS neprestano upozorava građane da su stranku Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića formirali tajkuni i kriminalci, čiji su eksponenti. Danas je naša tvrdnja još jednom potvrđena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u realnosti. Uhapšen  je Dušan Stupar, finansijer Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, zbog učešća u velikoj pljački pančevačke „Azotare“ - istakao je na konferenciji za novinare potpredsednik SRS Aleksandar Martinović.

Martinović je obrazložio da je Dušan Stupar ne samo finansijer, nego i blizak prijatelj Tomislava Nikolića. On je Nikoliću i Vučiću ustupio besplatno svoju ekskluzivnu poslovnu zgradu na Novom Beogradu, u kojoj je danas smeštena centrala Napredne stranke.

Potpredsednik SRS istakao je da se kao finansijeri SNS-a pojavljuju i Joca Amsterdam, Stanko Subotić Cane, Bogoljub Karić.„Podsećam vas da je Cvijan, pravni savetnik SNS-a, javno obećao slobodu Joci Amsterdamu. Nikolić je takođe više puta javno tražio da se Canetu i Kariću dozvoli da se brane sa slobode, iako to pravno nije moguće. Nikolić je sa Karićem u koaliciji, zbog čega se njegova supruga nalazi među prvih 10 na listi SNS-a za republičke poslanike. A što se Caneta tiče, Nikolić je javno priznao da se s njim susretao u pariskom Ricu“, naveo je Martinović.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Martinović: Dušan Stupar jedan od uhapšenih u aferi "Azotara"

Izvor: Blic, 23.Apr.2012

Srpska radikalna stranka tvrdi da je Dušan Stupar, jedan od uhapšenih zbog sumnje za zloupotrebu službenog položaja u pančevačkoj "Azotari", finansijer predsednika i zamenika predsednika Srpske napredne stranke, Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića. Aleksandar Martinović..Potpredsednik SRS...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.