SRPSKA POLITIČKA SCENA

Izvor: Kurir, 05.Dec.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA POLITIČKA SCENA

BEOGRAD - Skupštinski Odbor za KiM nastaviće danas prošle sedmice započetu sednicu na čijem je dnevnom redu informisanje o rezultatima postignutim u prethodnoj rundi dijaloga Beograda i Prištine 21. i 22. novembra...

Skupština Srbije - Odbor za KiM

BEOGRAD - Skupštinski Odbor za KiM nastaviće danas prošle sedmice započetu sednicu na čijem je dnevnom redu informisanje o rezultatima postignutim u prethodnoj rundi dijaloga Beograda i Prištine 21. i 22. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << novembra.

Predsednik Odbora Ljubomir Kragović rekao je da su na sednicu pozvani šef pregovaračkog tima Borislav Stefanović i ministar Goran Bogdanović.

Ivica Dačić: SDP za kandidaturu

BERLIN - Zamenik premijera Ivica Dačić izjavio je da rukovodstvo SDP Nemačke smatra da Srbija treba da dobije kandidaturu za članstvo u EU.

- Rukovodstvo SDP Nemačke smatra da Srbija treba da dobije status kandidata. Predsednik poslaničkog kluba SDP u EP Martin Šulc razgovaraće o tome s kancelarkom Merkel - rekao je Dačić.

Zoran Krasić: Hag je selektivan

BEOGRAD - Šef pravnog tima za odbranu predsednika SRS Vojislava Šešelja Zoran Krasić izjavio je da Haški tribunal sprovodi dvostruke standarde, da je pristrasan, selektivan i uvek na štetu svakog optuženog Srbina.

Krasić je upitao čime se može opravdati dužina trajanja pritvora Šešelja, koji se već devet godina nalazi u pritvorskoj jedinici Tribunala. On je uporedio primer Šešelja sa slučajevima Florens Artman i Ramuša Haradinaja.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.