SPS NASTAVLJA DA SE OSIPA: Socijalisti isključili Nenada Borovčanina iz stranke

Izvor: Telegraf.rs, 06.Okt.2016, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS NASTAVLJA DA SE OSIPA: Socijalisti isključili Nenada Borovčanina iz stranke

Nenad Borovčanin isključen je večeras iz SPS, odlučila je Statutarna komisija te stranke, koja je pozvala svoju bivšu funkcionerku Dijanu Vukomanović da vrati poslanički mandat socijalistima, izjavio je večeras predsednik Stutarne komisije Miljkan Karličić.

Karličić je rekao da je Borovčanin isključen iz SPS zbog najgrubljih povreda Statuta SPS, sklapanja koalicije na opštini Stari grad bez saglasnosti Gradskog odbora socijalista, odbijanja da učestvuje u disciplinskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << postupku i najgrubljeg vređanja, omalovažavanja i narušavanja ugleda SPS.

Sve moj do mojega mi s druge strane.

— BOROVČANIN (@nborovcanin) October 6, 2016

Prema njegovim rečima, funkcionerima Igoru Novakoviću i Ivani Petrović, protiv kojih se, takođe, vodio disciplinski postupak, izrečeni su ukori.

Karličić je naveo da se disciplinski postupak protiv funkcionera Novice Tončeva nastavlja.

Kako je naveo, na sledećoj sednici Statutarne komisije biće usvojen predlog mera za bolje organizovanje i delovanje SPS.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Dačić izbacio Borovčanina

Izvor: Večernje novosti, 06.Okt.2016

Socijalisti oštro kaznili funkcionera Nenada Borovčanina zbog istupa u javnosti DONEDAVNI funkcioner SPS Nenad Borovčanin u četvrtak veče je isključen iz te stranke. Tu odluku donela je statutarna komisija stranke zbog, kako za „Novosti“ kaže predsednik komisije Miljkan...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.