SNS: Sukob sa radikalima zbog nalepnica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Sukob sa radikalima zbog nalepnica

BEOGRAD - Srpska napredna stranka saopštila je da su danas funkcioneri Srpske radikalne stranke Dragan Todorović i Srboljub Živanović fizički i verbalno napali predsednika mesnog odbora Zemun centar, aktivistu naprednjaka Vuka Predića.

Todorović je, kako navodi SNS, Predića "udario po ruci, gurao ga, vukao za jaknu, vređao ga i pretio mu"zato što je nadomak zgrade opštine Zemun sa plakata naprednjaka "skidao nalepnice uvredljive sadržine koje su aktivisti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << SRS prilepili".

Prema navodima SNS, ubrzo je kolima naišao i poslanik SRS Živanović, koji je Predića "maltretirao na isti način kao i Todorović, unoseći mu se u lice i preteći mu, uz najružnije psovke i reči".

SNS očekuje da se "počinioci napada na Predića neće kriti iza imuniteta, a da će čin poslanika SRS naići, ne samo na osudu javnosti, već i na adekvatno postupanje nadležnih organa".

U saopštenu se dodaje da je Predić (25), slučaj prijavio policiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Todorović napao Predića

Izvor: S media, 05.Jun.2009

Potpredsednik Srpske radikalne stranke Dragan Todorović, kako u saopštenju tvrdi Srpska napredna stranka, danas je brutalno napao potpredsednika zemunskog odbora SNS Vuka Predića. ..Prema saopštenju, Predić je nadomak zgrade Opštine Zemun sa postera SNS skidao nalepnice uvredljive sadržine koje...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.