SNS: Radikali uništili automobil poverenika SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Radikali uništili automobil poverenika SNS

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je danas da su povereniku te stranke za Pančevo Zoranu Aleksiću članovi Srpske radikalne stranke uništili automobil.

Aleksić je slučaj prijavio policiji i optužio članove SRS da su više puta "nanosili štetu" njegovoj imovini, navedeno je u saopštenju.

Automobil marke "jugo", u vlasništvu Aleksićeve auto-škole "Pezos plus", kako navodi SNS, demoliran je motkama juče na parkingu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ispred fabrike "Nova utva".

Policija je izvršila uviđaj i uzela otiske i materijal za DNK analizu radi utvrđivanja počinilaca ovog dela.

SNS ističe da je ovo treći "jugo" u vlasništvu Aleksićeve auto-škole koji je uništen u protekla tri meseca, od kako je on pristupio toj stranci.

U istom periodu razbijena je i šoferšajbna na autobusu iste firme, kao i automobil marke "audi" u privatnom vlasništvu Aleksića, navodi SNS u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.