Izvor: Danas, 11.Dec.2014, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNP dostavila potpise za zvaničnu registraciju stranke

Beograd - Srpska narodna partija Nenada Popovića juče je Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu Srbije dostavila 11.518 potpisa građana koji podržavaju njeno osnivanje.

Potpisi za zvaničnu registraciju stranke su prikupljani protekla dva i po meseca u svim većim gradovima i mestima u Srbiji. „Moramo da ozdravimo našu ekonomiju, jer nema ostvarenja naših nacionalnih i državnih ciljeva sa najnižom platom u regionu“, kazao je Popović novinarima pre uručenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << potpisa.

Ovo je jedan od retkih primera novoosnovane stranke poslednjih godina koja se kao takva i registruje, a ne kao udruženje građana. Propisi za registraciju stranke mnogi su oštriji, a prikupljanje potpisa zahteva organizacionu infrastrukturu.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.