SMS serivs o dolasku autobusa nije više besplatan

Izvor: NaDlanu.com, 16.Sep.2012, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMS serivs o dolasku autobusa nije više besplatan

BEOGRAD, 16. septembra 2012. (Beta) - Usluga informisanja putnika o nailasku vozila javnog prevoza na stanicu od nedelje, posle šest meseci promotivnog rada, više nije besplatana, saopštilo je preduzeće Bus plus.

BEOGRAD, 16. septembra 2012. (Beta) - Usluga informisanja putnika o nailasku vozila javnog prevoza na stanicu od nedelje, posle šest meseci promotivnog rada, više nije besplatana, saopštilo je preduzeće Bus plus.Za korisnike mobilnih mreža Telekom i Vip, cena po upitu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << iznosiće 2,5 dinara bez PDV-a, dok ce korisnici Telenora za tu istu uslugu paćati 3,0 dinara, takodje bez PDV-a."Ova usluga do sada je naišla na veliki odziv gradana. U proteklom periodu dnevno je registrvano prosečno 800.000 upita za obaveštenje o dolasku vozila", naveo je Bus plus.Pozivom na *011*kod stanice# putnici mogu da saznaju koliko stanica su udaljena prva dva vozila svih linija koja stižu. Pored toga, na linijama 7, 17, 23, 29 i 95 moguće je dobiti i podatak o dolasku vozila u minutima. Putnici koji čekaju prevoz na početnim stanicama, dobijaju i informaciju o udaljenosti vozila koja dolaze iz suprotnog smera.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.