SDS i LDP će se odazvati pozivu DS

Izvor: Akter, 15.Jan.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDS i LDP će se odazvati pozivu DS

SDS i LDP odazvaće se pozivu lidera DS Bojana Pajtića na sastanak opozicije 19. januara, rekli su danas šefovi tih stranaka Boris Tadić i Čedomir Jovanović, koji su od premijera Srbije Aleksandra Vučića zatražili da raspiše vanredne parlamentarne izbore

Tadić je na konferenciji za novinare, na kojoj je predstavljen sporazum te dve stranke o koaliciji, rekao da SDS i LDP idu u te razgovore dobre volje, da nisu pesimisti, ali da insistiraju da se u njih uđe sa "belim >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << papirima", bez sujete i bez insistiranja na kandidaturama.

Jovanović je kazao da je besmisleno da se poziv za razgovore šalje preko jutarnjeg programa ili putem i-mejla, ali da će SDS i LDP otići na sastanak, sa željom da se napravi ozbiljan dogovor i definišu odnosi stranaka.

"Vrlo je važno definisati naše odnose i društvu poslati poruku sta je alternativa Vučiću, ona ne sme biti personalna, već programska", rekao je Jovanović i dodao da nije pesimista povodom tih razgovora, ali da ne želi da učestvuje "u trulim aranžmanima".
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Tadić i Jovanović: Vučić da raspiše izbore

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jan.2016

Lideri SDS i LDP Boris Tadić i Čedomir Jovanović saopštili su danas da će se odazvati pozivu Bojana Pajtića na sastanak opozicije 19. januara, te zatražili od premijera Aleksandra Vučića da raspiše vanredne parlamentarne izbore...Tadić je na konferenciji za novinare, na kojoj je predstavljen...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.