Izvor: Blic, 28.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S računa uklonjeno ime Dejana Mikavice

S računa uklonjeno ime Dejana Mikavice

Afera sa kafanskom gozbom u kojoj je učestvovao i narodni poslanik DSS Dejan Mikavica, stvara sve više nevolja 'Vodovodu i kanalizaciji', novosadskom javnom preduzeću kojem je ispostavljen račun od 25. 215 dinara.

U pokušaju da sve zataška i račun objavljen u medijima predstavi kao podmetačinu, neko iz 'Vodovoda' je prosledio listu 'Dnevnik' novi račun koji sadrži samo potpis Saše Boškova, drugog domaćina gozbe. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jednostavan pregled pokazuje da je to samo nova verzija starog računa, prerađena u kompjuterskom programu 'fotošop', kako bi se uklonilo ime Mikavice. Na upražnjenom mestu rukom je upisana funkcija Saše Boškova.

- Istina je da je ime skinuto sa računa u 'Vodovodu'. Morali smo reagovati jer glupost je da se ispod računa nađe ime nekoga ko nema nikakve veze sa preduzećem - potvrđuje za 'Blic' Saša Boškov, rukovodilac odeljenja za pravne poslove u 'Vodovodu i kanalizaciji'. Ko je napravio 'glupost', Boškov nije znao da kaže.

Prekjuče su G17 i LSV, opozicione stranke u Novom Sadu, zatražile da Mikavica podnese ostavke na sve funkcije. Oni su naveli da je, počev od saobraćajne nesreće početkom septembra, koju je izazvao kada je prošao na crveno i kada je teško povređena Jelena Jovanović, preko zapošljavanja supruge u 'Vodovodu i kanalizaciji', sve do afere sa kafanskim cehom, Mikavica pokazao i previše bahatosti i da je najmanje što treba da učini - da podnese ostavku.

H. D.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.