S. Mitrovica:Đacima generacije po 20.000 dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2017, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S. Mitrovica:Đacima generacije po 20.000 dinara

Za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola u opštini Šid i Sremska Mitrovica, danas je organizovana tradicionalna svečana dodela nagrada "Đak generacije", koja je upriličena u Skupštini opštini Šid, odnosno u sremskomitrovačkoj Gradskoj kući. Nagrade koje učenici dobijaju se sastoje od diplome, novčane nagrade i knjige.

Nagrada "Đak generacije" se dodeljuje najuspešnijim učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola sa teritorije Opštine Šid i grada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sremska Mitrovica, koji su tokom dosadašnjeg školovanja, kao i kroz razna školska takmičenja postigli zapažene rezultate.

Za najboljeg učenika u Sremsko Mitrovici izabrana je učenica gimnazije Nataša Popović, dok je u Šidu najbolja Jelena Božin, đak generacije OŠ Branko Radičević iz Šida.

Kao i prethodnih godina, Sremska Mitrovica je i ove godine bogatiji za 18 učenika generacije, dok je opština Šid nagradila 35 učenika. Oni su ponos svog grada, pa je za najbolje među jednakima tradicionalno priređen prijem i uručene prigodne nagrade.

Deci u Mitrovici dodeljeni su novčane nagrade u visini od 20.000 din i diplome.

Lokalne samouprave u Sremu u narednom periodu će dodeliti stipendije za najbolje, radi motivisanja đaka da nastave da uče i rade, jer će se svaki trud, rad i zalaganje učenika vrednovati i poštovati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lebane: Najboljim učenicima po 10.000 dinara od opštine

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Jun.2017

U kabinetu predsednika opštine Lebane Zorana Ilić, danas je priređen prijem za najbolje učenike srednjih i osnovnih škola kao i za njihove nastavnike i profesore...Odlukom Opštinskog veća opštine Lebane, predsednik je istaknutim đacima i profesorima uručio po 10.000,00 dinara...Osnovna škola...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.