Ružić poltičar regiona u oblasti evrointegracija

Izvor: Blic, 07.Maj.2014, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić poltičar regiona u oblasti evrointegracija

Beograd - Evropski pokret BiH je, povodom obeležavanja Dana Evrope, dodelio predsedniku Izvršnog odbora SPS Branku Ružiću priznanje za evropskog političara regiona u oblasti evropskih integracija, saopštio je danas SPS.

Organizator je istakao da je Srbija u mandatu prethodne Vlade kada je ministar zadužen za evropske integracije bio Ružić, "napravila najodlučniji korak, ne samo ka članstvu, već i u sveukupnim naporima u evropeizaciji društva i prilika u regionu". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

"Posebno je istaknuta konstruktivna uloga, ne samo Ružića u promociji regionalne saradnje, već i celokupne Vlade Srbije", navodi se u saopštenju.

Ružžić je na svečanosti naglasio da ovu nagradu ne doživljava lično već kao priznanje Vladi Srbije za postignute rezultate u oblasti evropskih integracija.

- “Priznanje nije laskav gest, već zalog za jošš veću odgovornost u javnom poslu koji sam obavljao i kojim nastavljam da se bavim kao predstavnik građana u parlamentu Srbije - rekao je Ružžić.

On je čestitao svim dobitnicima, uz konstataciju da "dok svako od nas iz dana u dan čini po jedan mali korak ka Evropi, možemo očekivati da se region odlučnije kreće u integraciji ka EU".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.