“Ruža hrvatska”: Tito je bio gori diktator od Pavelića!

Izvor: BKTV News, 16.Mar.2014, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Ruža hrvatska”: Tito je bio gori diktator od Pavelića!

Ruža Tomašić, predsednica ekstremno desne hrvatske stranke Prava Ante Starčević, izjavila je da je Tito bio veći diktator od Pavelića jer je u njegovo vreme poginulo više ljudi!

Predsednica ekstremno desne hrvatske stranke Prava Ante Starčević (HNS AS) Ruža Tomašić, koju u tamošnjim medijima nazivaju “Ruža hrvatska”, uporedila je nekadašneg doživotnog predsednika SFRJ Josipa Broza Tita sa ustaškim vođom Antom Pavelićem, rekavši da je on bio gori diktator od >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ovog potonjeg, jer je u njegovo vreme poginulo više ljudi!
Ona je nedavno boravila u Australiji, gde se u klubovima hrvatske emigracije slikala ispod Pavelićevih portreta. Smatra da Hrvati u Australiji imaju pravo da rade ono što im je volja.

“Zašto vam smeta slika Ante Pavelića kod pripadnika hrvatske emigracije”, zapitala je Tomašićeva.
Njoj ne smeta ni pozdrav “za dom spremni” iako ga, kaže, ne koristi već joj više smeta pozdrav “za svoj džep spremni” i kada ljudi za svoj dom “nisu spremni”.
“Ili ćemo se odreći svih diktatora ili nikoga”, rekla je Tomašićeva i dodala da je “Tito bio gori diktator od Pavelića” jer je, kako veruje, u njegovo vreme poginulo puno više ljudi.
Izvor: tanjug.rs

Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.