Rumuni u Vršcu zbog nedeljnog ručka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumuni u Vršcu zbog nedeljnog ručka

Vikendom Vršac poseti više stotina građana Rumunije. Puni su restorani, šetališta ali i Vršački breg. Posetioci kažu da dolaze uglavnom zbog domaće hrane i vrhunskih specijaliteta.

Ono što je nama svakodnevna trpeza za mnoge je specijalitet,pa tako svakog vikenda čitave porodice iz rumunskog dela Banata prelaze granicu samo da bi uživali u nedeljnom ručku.

Od mladih do najstarijih, u društvu ili solo za bogatom trpezom nikada niste usamljeni. Ugostitelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zadovoljno trljaju ruke, kažu da su zadovoljni gosti najbolja reklama a lako im je i udovoljiti.

Kako cene u Rumuniji rastu tako se sve više naših komšija odlučuje i da porodične proslave organizuje upravo u Vršcu. Ugođaj je kažu neponovljiv a ceh znatno manji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.