Rezultatom GO biće razočarani oni koji žele da se DS deli

Izvor: Politika, 23.Avg.2012, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezultatom GO biće razočarani oni koji žele da se DS deli

SMEDEREVSKA PALANKA – Rezultatom predstojeće sednice Glavnog odbora DS biće razočarani mnogi, ali to neće biti članovi te stranke, izjavio je danas zamenik predsednika DS Dragan Đilas i dodao da funkcioneri demokrata treba da nađu način da zajednički vode DS.

„Razočarani će biti oni koji žele da se DS deli. Odgovornost svih nas na višim funkcijama je da nađemo način da zajednički vodimo stranku”, rekao je Đilas na godišnjoj skupštini opštinskog odbora DS u Smederevskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Palanci.

Đilas je od članova stranke zatražio da u narednom periodu „paze na svaku reč”, uz napomenu da i on nije dovoljnio vodio računa o tome prethodnih sedmica.

„Pomenuo sam kupaće gaće i sad moram da objašnjavam da nisam mislio ni na Borisa Tadića, ni na Milana Markovića, ni na nekog trećeg već da sam samo želio da poručim da treba manje da se odmaramo, a više da radimo”, rekao je Đilas.

Godišnjoj skupštini opštinskog odbora Smederevske Palanke pored Đilasa prisustvuje i potpredsednik demorkata Dragan Šutanovac, predsednik Izvršnog odbora DS Marko Đurišić i predsednik demokratske omladine Balša Božović.

Sednici kao gosti prisustvuju i predstavnici 20-ak opštinskih odbora DS iz Srbije.

Na dnevnom redu sednice je godišnji izveštaj o radu tog opštinskog odbora.

Sednica GO DS trebalo bi da bude održana 8. septembra.  

Tanjug

objavljeno: 23.08.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.