Izvor: B92, 14.Feb.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redžepi: Koordinacioni centar nije strana u pregovorima

Priština -- Kosovski premijer, Bajram Redžepi, izjavio je u subotu da Koordinacioni centar za Kosovo i Metohiju koji predvodi Nebojša Čović ne može biti strana u pregovorima sa zajedničkom delegacijom UNMIK-a i kosovskih institucija u dijalogu Beograda i Prištine. Redžepi je u intervjuu radiju Slobodna Evropa, u emisiji na albanskom jeziku, rekao da bi Beograd na pregovorima trebalo da predstavlja Vlada Srbije a "ni u kom slučaju Koordinacioni centar".

On je kazao da je predložio da se nastavak dijaloga, koji se očekuje tokom ovog meseca, održi u Beču ili Skoplju, pošto vlasti u Beogradu nisu priznale UNMIK-ove putne isprave i kosovske tablice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.