Razvoj Beograda (za)okupio koaliciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvoj Beograda (za)okupio koaliciju

BEOGRAD - Predstavnici Srpske radikalne stranke, Koalicije Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije i koalicije okupljene oko Socijalističke partije Srbije razgovarali su danas u sedištu SRS o planovima i programu razvoja Beograda po preuzimanju vlasti 14. jula.

U razgovorima su učestvovali Aleksandar Antić iz SPS, Andreja Mladenović iz DSS, Dubravka Filipovski iz Nove Srbije i Aleksandar Vučić iz SRS.

U saopštenju SRS se navodi da su se učesnici sastanka dogovarali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o dinamici radova na ključnim infrastrukturnim objektima u Beogradu, načinu finansiranja tih radova i stvaranju uslova za uvećanje investicija, kako domaćih, tako i stranih.

Filipovska: Bilo govora i o kadrovskim pitanjima

Potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski izjavila je Tanjugu da su pripreme za održavanje konstitutivne sednice gradske skupštine bile jedna od tema današnjih razgovora predstavnika SRS, i koalicije DSS-N S i koalicije oko SPS-a.

Filipovska je precizirala da je tema razgovara bila i buduće funkcionisanje gradske uprave navodeći da će posle preuzimanja vlasti u Beogradu - 14. jula, građani biti brzo upoznati sa planom razvoja u prva tri meseca.

Navodeći da je na sastanku bilo reči i o budućim kadrovskim rešenjima, ne navodeći pojedinosti, ona je rekla i da su strani investitori - iz Austrijue, Rusije Nemačke, Izraela u kontaktima sa predstavnicima buduće gradske vlasti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.