Rasprava o međudržavnim sporazumima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2012, 02:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprava o međudržavnim sporazumima

BEOGRAD -

Skupština Srbije nastaviće danas zasedanje objedinjenom debatom o više međudržavnih sporazuma. Poslanici će raspravljati o predlozima zakona o potvrđivanju sporazuma o međusobnom priznavanju zamene vozačkih dozvola između vlada Srbije i Italije i o sporazumima o socijalnoj sigurnosti Vlade Srbije sa Slovačkom i Austrijom.

Na dnevnom redu je potvrđivanje Sporazuma Srbije i Bosne i Hercegovine o uzajamnom zastupanju u pružanju konzularne zaštite i usluga trećim zemljama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

URS traži izmenu dela Poslovnika

Izvor: B92, 26.Sep.2012

Beograd -- Poslanici Skupštine Srbije završili su objedinjenu raspravu o više međudržavnih sporazuma koje će, prema najavama, podržati i DS...Poslanici su raspravljali o potvrđivanju nekoliko akata među kojima su sporazumi sa Slovačkom i Austrijom o socijalnoj sigurnosti, o međusobnom priznavanju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.