Rašković Ivić: Za jednu kolonu opozicije, ali u redu su i dve

Izvor: Blic, 04.Jul.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašković Ivić: Za jednu kolonu opozicije, ali u redu su i dve

Poslanica pokreta "Za spas Srbije" Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da je za to da opozicija na beogradske izbore izađe zajedno i ima jednog kandidata za gradonačelnika, ali da je u redu i da se izađe u dve kolone.

Ona je agenciji Beta rekla da bi ako se bude izlazilo u dve kolone bilo potrebno dogovoriti se da između tih kolona nema međusobnog napadanja i da bi trebalo potpisati dokument da ni jedna od te dve kolone neće formirati bilo koju varijantu vlasti sa Srpskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naprednom strankom.

Rašković Ivić je kazala da dve kolone omogućavaju opravdanje liderima opozicije koji se zalažu za ideološku "političku čistotu".

Ona je istakla i da je pre svega potrebno da se izbore za održavanje bar relativno fer i poštenih izbora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Živković: Na beogradske izbore opozicija u dve kolone

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2017

Lider Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da bi opozicija na beogradske izbore trebalo da izađe u dve kolone i najavio razgovore o tome u nerednih osam dana...Živković je agenciji Beta rekao da bi te dve kolone trebalo da budu podeljene prema tome da li su za evropsku budućnost Srbije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.