Rama: Odnosi sa Srbijom nikad bolji

Izvor: Blic, 22.Apr.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rama: Odnosi sa Srbijom nikad bolji

Albanski premijer Edi Rama izjavio je da je njegova izjava o ujedinjenju Albanije i Kosova izvučena iz konteksta i naglasio da odnosi između Albanije i Srbije nikada nisu bili bolji.

On je u intervjuu za "Al Džaziru Balkans", koju prenosi agencija ATA, rekao da "moramo razumeti proces integracija, kao jedinstven instrument za modernizaciju naše stvarnosti i istovremeno se približiti jedni drugima, u velikoj ujedinjenoj evropskoj porodici".

Rama je u Briselu rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da zemlje Zapadnog Balkana razgovaraju o zajedničkom ulaganju u razvoj infrastrukturne mreže, što je proboj kakav se ranije nije mogao zamisliti.

On je, takođe, izrazio uverenje da je Albanija spremna za otvaranje pristupnih pregovora, dodajući, da je ovo vrlo specifično vreme za Evropu i da odluka nije samo tehnička, već i politička.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rama: Odnosi ALB i SRB nikad bolji

Izvor: B92, 22.Apr.2015

Albanski premijer Edi Rama izjavio je da je njegova izjava o ujedinjenju Albanije i Kosova izvučena iz konteksta...On je naglasio da odnosi između Albanije i Srbije nikada nisu bili bolji...On je u intervjuu za "Al Džaziru Balkans", koju prenosi agencija ATA, rekao da "moramo razumeti proces integracija,...

Nastavak na B92...

Rama: Izjava o ujedinjenju izvučena iz konteksta

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Apr.2015

TIRANA - Albanski premijer Edi Rama izjavio je da je njegova izjava o ujedinjenju Albanije i Kosova izvučena iz konteksta i naglasio da odnosi između Albanije i Srbije nikada nisu bili bolji...On je u intervjuu za "Al Džaziru Balkans", koju prenosi agencija ATA, rekao da "moramo razumjeti proces integracija,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.