Rama: Nema mesta strahu od terorizma

Izvor: Vostok.rs, 23.Nov.2015, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rama: Nema mesta strahu od terorizma

23.11.2015. -

Albanski premijer Edi Rama rekao je tokom susreta sa predsednikom Evropskog saveta Donaldom Tuskom da je i Albanija suočena sa jednakom opasnošću od terorizma kao i druge zapadne demokratije, ali je dodao da nema mesta strahu i „ da nema potrebe da se promeni bilo šta u dnevnom smislu i redu“, navodi AP.

Albanski premijer Edi Rama rekao je da je i njegova zemlja suočena sa jednakom opasnošću od terorizma kao i druge zapadne demokratije, ali je dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << da nema mesta strahu i „da nema potrebe da se promeni bilo šta u dnevnom smislu i redu“, navodi AP. 

Kako je prenela agencija ATA, Rama je na konferenciji za novinare sa Tuskom dodao da je poruka terorista da niko nije siguran.

Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je da je politička dužnost da se zajednički bori protiv terorizma, nazivajući to „najvećim izazovom našeg vremena“.

Tusk je to izjavio tokom posete Tirani i dodao da su „sloboda i solidarnost mnogo puta jači nego nasilje i strah“, prenosi AP.  

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.