Rakić preuzeo dužnost ministra u Hotijevoj vladi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2020, 14:11

Rakić preuzeo dužnost ministra u Hotijevoj vladi

Predsednik Srpske liste Goran Rakić preuzeo je danas dužnost ministra administracije i lokalne samouprave u novoj prištinskoj vladi, na čelu sa Avdulahom Hotijem, saopšteno je iz te stranke.

Tim povodom Rakić je rekao da bez obzira na radno mesto ili poziciju na kojoj se nalazi svaki član Srpske liste, pa i on kao njen predsednik, ima obavezu da se bori za interese Srba i poštovanje prava koja im pripadaju na tim prostorima, ali i svim građanima kako bi obezbedili mir i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sigurnost.

U novoj vladi Rakić će obavljati funkciju zamenika premijera, dok će potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić biti na čelu Ministarstva za zajednice i povratak, saopšteno je iz te stranke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.