Radonjić ne vraća mandat!

Izvor: S media, 22.Feb.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić ne vraća mandat!

Bivši pokrajinski poslanik G17 plus Aleksandar Radonjić izjavio je danas da neće vratiti poslanički mandat toj partiji i da nije prešao u Demokratsku stranku, i najavio da će u Skupštini Vojvodine nastupati kao nezavisni poslanik.

Radonjić je u pisanoj izjavi za javnost odbacio optužbe iz G17 plus da je "nemoralan" jer ne želi da vrati mandat i upitao kako to da stranka koja se u Skupštini Srbije zalaže za to da poslanik bude vlasnik mandata, sada >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Skupštini Vojvodine od poslanika traži da joj vrati mandat.

"Mislim da sam mandat svojim radom i zalaganjem zaslužio, kao jedan od ljudi u izbornom štabu koalicije Za evropsku Vojvodinu", naveo je Radonjić.

G17 plus je na pokrajinskim izborima 2008. godine nastupala u toj koaliciji, a godinu dana kasnije formirala je svoj poslanički klub u Skupštini Vojvodine.

Dinkić: Dosta sam ćutao!

Dinkić odlazi, Vlada opstaje! (VIDEO)

Radonjić je još rekao da ne želi da sledi "organizacione i političke promene" u G17 plus, a naročito ne želi da mu sada bude šef bivše radikalska gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković, koja je ušla u Ujedinjene regione Srbije, čije je formiranje inicirao G17 plus.

"Pitanje morala za mene je vezano za činjenicu da sam četiri godine, zajedno sa kolegama iz DS i Lige socijaldemokrata Vojvodine, kritikovao način na koji su Gojkovićeva i njena Srpska radikalna stranka upravljali Novim Sadom, a sada bih trebalo da pristanem da mi ona bude šef te da zajedno sa njom napadam dojučerašnje političke partnere", naveo je Radonjić.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Radonjić: Neću vratiti mandat, biću nezavisni poslanik

Izvor: Blic, 22.Feb.2011

NOVI SAD - Bivši pokrajinski poslanik G17 plus Aleksandar Radonjić izjavio je danas da neće vratiti poslanički mandat toj partiji i da nije prešao u Demokratsku stranku (DS), i najavio da će u Skupštini Vojvodine nastupati kao nezavisni poslanik...Radonjić je u pisanoj izjavi za javnost odbacio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.