RTV Preševu privremeno vraćen status javnog preduzeća

Izvor: EurActiv Srbija, 11.Okt.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTV Preševu privremeno vraćen status javnog preduzeća

Radio-televiziji Preševo vraćen je status javnog informativnog preduzeća do okončanja sudskog postupka, izjavio je 11. oktobra v.d. direktora RTV Preševo Šenur Jahiju. Jahiju je za agenciju Beta kazao da je RTV Preševo vraćena u taj status, nakon što je Agencija za privredne registre (APR) odbila da registruje taj medij kao akcionarsko društvo, iz razloga što je grupa novinara te televizije podnela tužbu nadležnom sudu.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Novinarka postala vlasnica RTV Preševo

Izvor: OkRadio.rs, 12.Okt.2016, 12:51

Vranje - Radio televiziji Preševo vraćen je status javnog preduzeća do okončanja sudskog spora koji radnici ove kuće vode zbog rešenja da novinarka Ardita Saćipi jedina dobije besplatne akcije i tako postane stopostotni vlasnik firme. U sprovođenju Zakona o informisanju koji predviđa obaveznu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.