Izvor: Vostok.rs, 15.Mar.2018, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RT: Dozvolićemo nezavisno međunarodno ispitivanje nervnog gasa - Džonson

Izvor: Vostok / RT

Boris Džonson je rekao da će Velika Britanija omogućiti nezavisni međunarodno ispitvanje nervnog gasa koji je korišćen u napadu na bivšeg dvostrukog agenta Sergeja Skripalja.

Britanski ministar spoljnih poslova, govoreći za nemački list "Frankfurter Alemanja", rekao je da je trovanje bivšeg špijuna bilo deo "obrasca nezakonitog ponašanja" od strane Rusije.

On je takođe najavio da će vlada Velike Britanije međunarodnim stručnjacima iz Organizacije za zabranu hemijskog oružja u Hagu pružiti priliku da pregledaju analizu trovanja u Britaniji, zbog kojeg je su u bolnici 4. marta završili Skripalj i njegova kćerka Julija u kritičnom stanju.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džonson preti zbog Skripalja: Dozvolićemo međunarodnu istragu, analize šaljemo u Hag

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2018

Britanski ministar naveo da je trovanje bivšeg špijuna bilo deo "obrasca nezakonitog ponašanja" Rusije..Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Boris Džonson izjavio je da će Velika Britanija dozvoliti nezavisnu međunarodnu analizu nervnog agensa upotrebljenog za trovanje bivšeg pukovnika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.