Putin: Rusija će nastaviti da radi na formiranju multipolarnog svetskog poretka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2024, 06:32

Putin: Rusija će nastaviti da radi na formiranju multipolarnog svetskog poretka

Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je danas da će Rusija nastaviti da radi sa partnerima na formiranju multipolarnog svetskog poretka, kao i da je razgovor o bezbednosnim pitanjima sa zapadnim zemljama moguć, ali pod ravnopravnim uslovima.
"Zajedno sa partnerima u evroazijskim integracijama, sa drugim centrima za suvereni razvoj, nastavićemo da radimo na formiranju multipolarnog svetskog poretka, ravnopravnog i nedeljivog sistema bezbednosti", rekao je Putin na ceremoniji inauguracije u palati u Kremlju.
On je rekao da je Rusija bila i biće otvorena za jačanje dobrih odnosa sa svim zemljama koje u noj vide pouzdanog i poštenog partnera.
Rusija ne odbija dijalog sa zapadnim zemljama,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inauguracija predsjednika Rusije Vladimira Putina

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Maj.2024

Ceremonija inauguracije Vladimira Putina za predsjednika Ruske Federacije biće održana danas u Moskvi, čime će zvanično početi njegov peti šestogodišnji mandat.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"Mogli smo da izgubimo Rusku Federaciju. Putin je spasio" Predsednik Dume komentarisao predstojeću inauguraciju predsednika, pa poslao MOĆNU poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2024

Predsednik Rusije Vladimir Putin je postavio visoke standarde u vođenju države, napisao je danas na Telegramu predsednik Dume Vjačeslav Volodin, komentarišući predstojeću inauguraciju predsednika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

PUTIN POLOŽIO ZAKLETVU Ruski predsednik zvanično počeo peti mandat (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Maj.2024

Vladimir Putin položio je zakletvu za predsednika Ruske Federacije danas u Moskvi, čime zvanično otpočinje njegov peti šestogodišnji mandat.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.