Izvor: Danas, 09.Avg.2010, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procedura tek počinje

Pored Voždovca, Kostolca, Aranđelovca, Kosovske Mitrovice i Bora, čini se da će Kuršumlija biti sledeća opština u Srbiji u kojoj će se problemi u Skupštini opštine rešavati najpre prinudnom upravom, a zatim vanrednim lokalnim izborima. U tom gradu su Srpska radikalna stranka, Nova Srbija i Demokratska stranka Srbije, na sednici Skupštine opštine u subotu formirali novu skupštinsku većinu i imenovali novo opštinsko rukovodstvo, dok članice bivše vladajuće koalicije tvrde da su te odluke nelegalne.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik opštine iz G17, zamenik iz DS

Izvor: Blic, 10.Avg.2010, 01:10

Bor - Novu vlast u Boru činiće Ujedinjeni regioni Srbije, Socijaldemokratska partija, DS, SPO, DHSS, Vlaška demokratska stranka, SPS, PUPS i JS. Dogovorom ovih stranaka i koalicija predviđeno je da kandidat za predsednika opštine bude Nebojša Videnović iz Ujedinjenih regiona, dok je mesto njegovog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.