Privođenje odbornika DS u Smederevskoj Palanci

Izvor: 011vodič.com, 18.Apr.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privođenje odbornika DS u Smederevskoj Palanci

Tri odbornika Demokratske stranke u Skupštini opštine Smederevska Palanka, Jovan Damnjanović, Uroš Milojević i Aleksandar Pavlović, u toku jučerašnjeg dana i danas su privođeni na informativni razgovor u policijsku stanicu u Smederevskoj Palanci.
Predsednik Opštinskog odbora Demokratske stranke Radoslav Milojičić je izjavio da su odbornici privođeni samo iz jednog razloga — da bi se sprečilo održavanje sednice Skupštine opštine koja je zakazana za danas.
Svi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << odbornici, na čelu sa predsednikom opštine, zato su danas u znak protesta na sednici Skupštine opštine nosili majice sa natpisom “Vučiću, uhapsi me!”.
“SNS je u mrak gurnula pravosuđe, parlament, ekonomiju. Jedino Demokratska stranka može da Srbiji vrati svetlo. Ne pristajemo na ucene, ne pristajemo na maltretiranje. DS nikada nije i neće ćutati pred onima koji su nas zadužili za osam i po milijardi evra, javni dug doveli do 73 odsto BDP-a, onima koji su uništili institucije ove zemlje”, istakao je Milojičić.
Inače, na današnjoj sednici Đorđe Majstorović obavestio je parlament da je isključen iz Srpske napredne stranke i da ubuduće nastupa kao samostalan odbornik. Podsećamo i da je Smederevska Palanka bila u mraku mesecima jer samo toj opštini Elektroprivreda nije dozvolila reprogram dugova.


Izvor: #opozicionar
The post Privođenje odbornika DS u Smederevskoj Palanci appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.