Premijer i ministri kod Tadića

Izvor: Blic, 18.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer i ministri kod Tadića

Predsednik Boris Tadić primio je juče premijera Vojislava Koštunicu i članove Vlade i poželeo im uspeh u radu.

Predsednik i premijer su istakli da je jedan od najvažnijih zadataka ove vlade pokretanje pregovora sa EU, kako bi Srbija mogla da postane kandidat za članstvo u EU 2008. godine.

Vlada je juče donela rešenja o postavljenju državnih sekretara u ministarstvima. Za državnog sekretara u MUP imenovana je Mirjana Orašanin, u Ministarstvu rudarstva i energetike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Đorđe Mihajlović, u Ministarstvu trgovine Zora Simović, u Ministarstvu za rad Zoran Martinović, u Ministarstvu prosvete Vesna Ilić-Prelić i u Ministarstvu zdravlja Nevena Karanović, u Ministarstvu ekonomije postavljeni su Jasna Matić, Vladimir Ilić, Goran Petković i Vesna Kovač. U Ministarstvu omladine i sporta Vlajko Senić i Vesna Piperski-Tucakov, u Ministarstvu za infrastrukturu Milan Miljević, Miodrag Jocić i Edib Dedeić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.