Predsednik Opštine Preševo podneo ostavku

Izvor: BKTV News, 10.Mar.2017, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Opštine Preševo podneo ostavku

Predsednik Opštine Preševo Šćiprim Arifi podneo je danas ostavku, što je obrazložio raskidom koalicije sa strankom Pokreta za demokratsko delovanje (PDD) Rize Haljimija.

Arifi je optužio Haljimija da nije ispoštovao principe koalicionog sporazuma, na osnovu kojeg je on postao gradonalnik Preševa.

"Imamo koaliciju koja je dogovor u principu između mene i Rize Haljimija. Od samog početka ovaj sporazum se ne poštuje, posebno kada je reč o određivanju funkcija >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u institucijama lokalne vlasti", rekao je Arifi na konferenciji za novinare, preneli su lokalni mediji.

On je Haljimija optužio da je odgovoran za štetu, koju je time načinjena toj lokalnoj zajednici.

Napeta situacija! Žestok obračun Vučića i Tačija; "Vojska Kosova znači nestabilnost za sve"!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Opštine Preševo podneo ostavku

Izvor: B92, 10.Mar.2017

Preševo -- Predsednik Opštine Preševo Šćiprim Arifi podneo je ostavku, što je obrazložio raskidom koalicije sa strankom Pokreta za demokratsko delovanje Rize Haljimija...Arifi je optužio Haljimija da nije ispoštovao principe koalicionog sporazuma, na osnovu kojeg je on postao gradonalnik Preševa..."Imamo...

Nastavak na B92...

Pala vlast u PREŠEVU

Izvor: OkRadio.rs, 10.Mar.2017

Vranje - Predsednik Opštine Preševo Šćiprim Arifi podneo je u petak ostavku na tu funkciju, što je obrazložio raskidom koalicije sa strankom Pokreta za demokratsko delovanje (PDD) Rize Halimija, prenosi Tanjug. Arifi je optužio Halimija da nije ispoštovao principe koalicionog sporazuma, na osnovu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.