Predao se muškarac koji je pretio bombom u Šapcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2018, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se muškarac koji je pretio bombom u Šapcu

Pedesetčetvorogodišnji muškarac, koji se danas zatvorio u svoju kuću u Šapcu i pretio da će aktivirati bombu, predao se nakon višečasovnih pregovora pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova.

On će biti sproveden nadležnom sudu po prethodno raspisanoj sudskoj potrazi, saopštio je večeras MUP.

"Novosti" navode i da je on u prepodnevnim satima izazvao incident u policijskoj stanici u Vladimircima, gde je otišao da izvadi vozačku dozvolu. Kako navode, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << službenica koja radi na prijemu dokumenata, kada je u sistem ukucala njegovo ime, otkrila je da za njim postoji policijska poternica.

Prema navodima lista, čovek se tada iznervirao i iz džepa izvadio bombu preteći da će je aktivirati ako neko pokuša da mu priđe.

Zatim je seo u kola i odvezao se u nepoznatom pravcu. Kasnije se ispostavilo da je otišao u svoju kuću u Pocerskoj ulici u naselju Čavić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.