Poštovani gospodine Nebojša Zelenović, jedite g**na FOTO

Izvor: B92, 06.Sep.2023, 10:03

"Poštovani gospodine Nebojša Zelenović, jedite g**na" FOTO

Eko-straža objavila na svom profilu na Fejsbuku da je kopredsednik stranke Zajedno i narodni poslanik Nebojša Zelenović ukrao fejsbuk stranicu Ekološki ustanak.

Kako se navodi na profilu Eko-straže, pomoćnik njegovog prijatelja jedan iz originalnog kadra DS-a Dušana Petrovića za koga se spekulišu razne pronevere registrovao je udruženje Srbija protiv nasilja iza leđa građana.

“Sada se pravi novi front Zelenović, DS, SSP, deo NS koji bi trebao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bude ‘ujedinjena opozicija’ i svi bi trebalo da podrže to. I svi koji ne podrže biće sujetni, prozivani da ‘rade za Vućića’, ‘rđav falus kome kriva dlaka smeta’ i tako dalje i tako dalje….”, stoji, između ostalog u objavi.

Takođe se navodi i da je deo opozicije žrtvovao pokret “Odbranimo reke Stare planine”, kao najkonkretniji i najveći ekološki pokret.

“Tako da poštovani gospodine Nebojša Zelenović, jedite g**na, i vratite ono što nije vaše, pa ukoliko imate znanja i sposobnosti budite kreativni i ne kradite, imajte bar poštovanja prema pokretima koji su nekada bili deo protesta Ekološki Ustanak”, stoji na stranici na Fejsbuku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova svađa među opozicionarima: Zelenović ukrao Fejsbuk stranicu Ćuti! (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 06.Sep.2023

"Eko straža" od sinoć napada Nebojšu Zelenovića da im vrati Fejsbuk grupu koju je Zelenović preuzeo i promenio joj ime u "Zajedno"

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.