Poraz Krajinovića od Šapovalova u finalu Stokholma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Krajinovića od Šapovalova u finalu Stokholma

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da osvoji prvu ATP titulu, pošto je u finalu turnira u Stokholmu poražen od kanadskog tenisera Denisa Šapovalova sa 6:4, 6:4.

Krajinoviću je ovo treće izgubljeno finale, nakon što je prethodno poražen u finalu Mastersa u Parizu 2017. od američkog tenisera Džeka Soka i finalu Budimpešte prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od italijanskog tenisera Matea Beretinija.

Sa druge strane, Šapovalovu je ovo prvi trofej u prvom ATP finalu, i to bez izgubljenog seta na turniru.

Turnir u Stokholmu igrao se za ukupni nagradni fond od 635.750 evra.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NI TREĆA NIJE BILA SREĆA ZA FILIPA: Krajinović i dalje bez trofeja! Srbin u finalu poražen od Šapovalova (VIDEO)

Izvor: Kurir, 20.Okt.2019

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da osvoji prvu titulu u karijeri, jer je u finalu turnira u Stokholmu poražen od Kanađanina Denisa Šapovalova - 4:6, 4:6.

Nastavak na Kurir...

Krajinović bez titule na turniru u Stokholmu

Izvor: Beta, 20.Okt.2019

Srpski teniser Filip Krajinović nije danas uspeo da osvoji titulu na turniru u Stokholmu, pošto je u finalu izgubio od 34. tenisera sveta Kanadjanina Denisa Šapovalova posle dva seta, 4:6, 4:6.Krajinović, 60. teniser sveta, izgubio je posle sat i 25 minuta. On nije uspeo da oduzme servis Šapovalovu,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.