Ponovo putnički vozovi Beograd-Šid, Ruma-Zvornik

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2020, 13:25

Ponovo putnički vozovi Beograd-Šid, Ruma-Zvornik

Od ponedeljka, 25. maja, biće uspostavljen redovan polazak putničkih vozova u unutrašnjem saobraćaju na relaciji od Beograda do Šida i između Rume i Zvornika preko Šapca, saopštio je danas Srbija Voz.

Saobraćaj će se obavljati po važećem redu vožnju.

Voz na relaciji Zemun - Šid polaziće iz Zemuna u 5:14 časova, a iz Šida u 19:10 časova, dok će vozovi na relaciji Šid - Batajnica polaziti iz Šida u 4:20 i 5:02 časova, a iz Batajnice u 16:16 i 18:15 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << časova.

Srbija Voz je saopštio da će voz na relaciji Šid - Beograd Centar polaziće iz Šida u 16:42 časova, a iz Beograd Centra u 19:48 časova.

Voz na relaciji Zvornik - Ruma polaziće iz Zvornika u 7:20 časova, a iz Rume u 3:55 časova, dok će voz na relaciji Šabac - Ruma polaziti u 18:15 časova, a iz Rume u 17:27 časova.

Srbija Voz je apelovao na putnike da se, kao i do sada, ponašaju odgovorno i u skladu sa epidemiološkim i zdravstvenim preporukama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ponovo kreću putnički vozovi Beograd-Šid i Ruma-Zvornik

Izvor: Radio 021, 24.Maj.2020, 07:48

Od ponedeljka, 25. maja, biće uspostavljen redovan saobraćaj putničkih vozova na relaciji od Beograda do Šida i između Rume i Zvornika preko Šapca, saopštio je Srbija Voz...Saobraćaj će se obavljati po važećem redu vožnje...Voz na relaciji Zemun - Šid polaziće iz Zemuna u 5:14, a iz Šida...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.