Pomoć udruženjima u Sremskim Karlovcima i Titelu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć udruženjima u Sremskim Karlovcima i Titelu

Ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević obišao je danas opštine Sremski Karlovci i Titel. Kaže da je ideja poseta, koje će i u narednom periodu biti nastavljene, da se lično, u razgovoru sa građanima uveri u pravo stanje stvari, kako bi moglo da se učini sve što je u domenu ministarstva.

Đorđević posetu Sremskim Karlovcima započeo je u opštini, gde je sa predsednikom Nenadom Milenkovićem, kako je naveo, razgovarao o saradnji, tekućim problemima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i udruženjima koje su u nadležnosti resornog ministarstva.

Posetio je i opštinsku organizaciju invalida rada, kojoj je ministarstvo dodelilo računar. Istakao je da je za to udruženje ove godine izdvojeno duplo više novca nego lane.

Nakon Sremskih Karlovaca Đorđević je posetio Titel i sastao se sa predstavnicima Udruženja paraplegičara, koji su istakli problem nedostatka kombi vozila.

Đorđević je najavio i da će ministarstvo u Titelu u narednom periodu u preostala dva objekta koja to nemaju, napraviti pristupne rampe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.