Polupana stakla na prostorijama DSS u Smederevu

Izvor: Blic, 12.Okt.2015, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polupana stakla na prostorijama DSS u Smederevu

Nepoznati počinioci polupali su stakla na prostorijama Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije (DSS) u Smederevu, saopštila je danas ta stranka.

U saopštenju se navodi da se napad dogodio u noći između subote i nedelje, kao i da je pričinjena znatna materijalna šteta.

"Ne želimo ni da pomislimo da to divljaštvo ima bilo kakve veze sa politikom i najavljenom predizbornom kampanjom, jer ako je pozadina ovog zlodela političke prirode, bilo ko da su počinioci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pred nama su teška i opasna vremena", navedeno je u saopštenju DSS.

DSS u Smederevu deluje više od 20 godina i sličan incident se, kako su naveli u saopštenju, nikad nije desio, čak i u vreme "mnogo snažnijih političkih strasti".

Podršku DSS i osudu vandalskog čina, toj stranci dalo je više političkih stranaka iz vlasti i opozicije izražavajući nadu da će nepoznati počinioci biti nađeni i kažnjeni, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.