Poljaci planiraju proteste tokom fudbalskog prvenstva

Izvor: EurActiv Srbija, 14.Maj.2012, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljaci planiraju proteste tokom fudbalskog prvenstva

Poljski deo prvenstva Evrope u fudbalu proteći će u znaku protesta sindikata, raznih inicijativa i profesija, jer su demonstracije koje nemaju veze sa fudbalom za vreme održavanja EURO 2012 već najavili sindikati, carinici, taksisti, katolički vernici i drugi. Poljski zvaničnici, na čelu s predsednikom Bronjislavom Komorovskim i premijerom Donaldom Tuskom, apeluju na sve koji žele da protiv vlade izraze ogorčenje i gnev da ipak ne kvare sportski praznik, na koji je ionako senku bacila pretnja da će zapadni političari bojkotovati utakmice kod drugog domaćina prvenstva, Ukrajine.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Poljski deo EURO 2012 biće u znaku protesta sindikata

Izvor: Blic, 15.Maj.2012, 12:50

Poljski deo prvenstva Evrope u fudbalu proteći će u znaku protesta sindikata, raznih inicijativa i profesija, jer su demonstracije koje nemaju veze sa fudbalom, za vreme održavanja EURO 2012 već najavili sindikati, carinici, taksisti, katolički vernici i drugi...Poljski zvaničnici, na čelu s predsednikom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.