Izvor: B92, 29.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pronašla oružje u Srbici

Priština -- Policija UNMIK-a u mestu Srbica prilikom pretresa dve kuće pronašla je ilegalno oružje, a stručnjaci su bombe deminirali.

Kako je saopšteno, policija je u petak u jednoj od kuća u južnom delu Srbice pronašla i zaplenila dve ručne bombe, a u drugoj gasni pištolj. Eksperti za deminiranje su na licu mesta detonirali te dve bombe. Vlasnici kuća su uhapšeni, ali su, prema odluci tužioca, kasnije pušteni.

Prema navodima policije, istog dana jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stanovnik Novog Pazara je prijavio policiji da su ga na glavnom putu u selu Medveđi Potok, kod Zubinog Potoka, u opštini Kosovska Mitrovica, dve maskirane osobe primorale da zaustavi vozilo i opljačkale su ga.

Prema navodima Novopazarca, jedna od tih osoba je bila naoružana. Maskirane osobe otele su mu 50.000 evra, vlasništvo njegove kompanije, koje je toga dana dobio za robu isporučenu na Kosovo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.