Pokušao da proda ljudsku lobanju na pijaci

Izvor: S media, 07.Maj.2012, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao da proda ljudsku lobanju na pijaci

Institut za nestale osobe Bosne i Hercegovine danas je obavešten o pokušaju prodaje ljudske lobanje na autopijaci u Sarajevu, potvrdila je portparolka instituta Lejla Čengić.

Nesreća u rudniku: Poginuo rudar, više povređenih

Austrija: Uhapšeni albanski narko dileri

Ubistvo u Sarajevu

Ona je rekla da je reč o slučaju kojim rukovodi Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu. Ako sudsko medicinska ekspertiza pokaže da postoje pretpostavke da je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << reč o žrtvi iz proteklog rata, Institut će sa lobanje uzeti uzorak kako bi se DNK analizom utvrdio identitet ove osobe, rekla je Čengić.

U protivnom, to će biti u nadležnosti Kantonalnog tužilaštva i MUP Kantona Sarajevo.

Sarajevska policija utvrdila je da M.G. iz Sarajeva pokušao da proda lobanju. On je rekao policiji da je lobanju našao na području opštine Centar pre šest-sedam dana.

(FoNet)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.