Pokrenut disciplinski postupak protiv Petrovića i Jeremića

Izvor: Studio B, 24.Jan.2013, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrenut disciplinski postupak protiv Petrovića i Jeremića

Izvršni odbor Demokratske stranke odlučio je da formira disciplinsku komisiju i pokrene disciplinski postupak protiv poslanika Dušana Petrovića i Vuka Jeremića, saopšteno je večeras.

U kratkom saopštenju izdatom nakon sednice Izvršnog odbora dodaje se da je takva odluka doneta na osnovu predloga predsednika DS-a Dragan Đilasa i odluke Glavnog odbora.   

Disciplinski postupak protiv bivših ministara iz DS-a pokrenut je jer oni nisu poslušali odluku Glavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << odbora da vrate poslanički mandat. Pored Petrovića, poslanički mandat je odbio da vrati i Vuk Jeremić. 

Sednica Izvršnog odbora DS-a, na kojoj je bilo reči o inicijativi za njihovo isključenje zbog toga što nisu vratili poslanički mandat, trajala je oko dva sata i završena je nešto pre 19 sati, bez izjava učesnika.   

Napuštajući stranačko sedište zamenik predsednika DS-a Bojan Pajtić novinarima je rekao da je u Krunskoj 69 bio "drugim poslovima", dok je počasni predsednik DS-a Boris Tadić rekao da se on više ne bavi dnevno-političkim pitanjima već međunarodnim odnosnima i da je pred njim puno posla.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela sednica demokrata o Dušanu Petroviću

Izvor: Mondo, 24.Jan.2013

Sednica Izvršnog odbora DS počela je nešto posle 17 časova, u sedištu stranke u Krunskoj ulici, a na dnevnom redu je i pokretanje isključenja eks ministra. Poslanik Dušan Petrović siguran je da danas Izvršni odbor DS neće podržati tu inicijativu...Predsedništvo Demokratske stranke je krajem...

Nastavak na Mondo...

DS o isključenju Petrovića

Izvor: Akter, 24.Jan.2013

Sednica Izvršnog odbora DS počela je oko 17 časova, u sedištu u Krunskoj ulici, a na dnevnom redu je i isključenje Dušana Petrovića iz stranke

Nastavak na Akter...

Da li je Petrović i dalje član DS?

Izvor: Akter, 24.Jan.2013

Sednica Izvršnog odbora Demokratske stranke održana je u sedištu stranke u Krunskoj ulici, a niko od funkcionera te stranke nije davao izjave nakon sastanka

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.